500 gr. jēra vai liellopu gaļa

600 gr. kartupeļu

500 gr. tomātu

300 gr. baklažānu

200 gr. burkānu

200 gr. sīpolu

4 daivas ķiploku

Lauru lapas

2 ēdamkarotes eļļas

Sāls,pipari pēc garšas

Kinza(garšviela)vai pētersīļi

Dotie daudzumi domāti 4 vidējiem podiņiem


Pagatavošana  120 min.

  1. Visu sagriež nelielos gabaliņos,burkānus var sarīvēt uz rupjās rīves.Podiņu dibenā izliek gaļu,sasāla,sapiparo.Nākošo kārtu liek kartupeļus,uz kartupeļiem liek baklažānus,pēc tam sīpolus.Uzliek burkānus un pusi no tomātiem,sasāla,sapiparo. Ja vēlaties šķidrāku,pielejiet 300 gr ūdeni vai buljonu.
  2. Podiņus liek cepeškrāsnī 180 grādos un sautē 1.5-2 stundas. 15 min pirms beigām pielikt palikušos tomātus ar lauru lapām un piespiest klāt ķiplokus.Pirms pasniegšanas samaisīt un pārbērt ar zaļumiem.

Vistas gaļas kotletes ar sieru
...
Ziemassvētku zoss no Bordo
...